Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Frambozen kwarktaart.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11682
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Frambozen kwarktaart. LowCarb.

Dr. Frank dieet fase 2 i.v.m. vruchtensuikers (Fructose).

Ingrediënten voor de bodem:

75 gr boter;
75 gr sojameel;
6 ml natrena vloeibaar;
beetje citroensap;
1 gr zout;
2 eieren.

Ingrediënten voor de vulling:

0,2 l melk;
24 ml natrena vloeibaar;
3 eierdooiers;
8 blaadjes gelatine;
500 gram kwark;
100 gram frambozen (diepvries);
200 ml slagroom.

Bereiding:

Doe de boter en de natrena in een kom en mix deze totdat hij romig is, voeg de eieren een voor een toe, vervolgens de sojameel beetje bij beetje toevoegen.
Het beslag in een beboterde springvorm doen en 30 minuten bakken op een temperatuur 160°C.
De bodem af laten koelen.

De gelatineblaadjes in koud water leggen en 4 minuten laten weken. De melk en natrena aan de kook brengen en met een garde de eierdooiers erdoor kloppen. De ingeweekte en uitgelekte gelatine door het warme mengsel roeren. De kwark en de frambozen toevoegen en alles goed door elkaar kloppen.

Als het kwarkmengsel afgekoeld is de stijfgeklopte slagroom erdoor scheppen, hierna het mengsel direct in de springvorm scheppen. Afdekken met plasticfolie en in de koelkast laten opstijven. Ongeveer 2 à 2,5 uur. Garneren met slagroom toefjes.

Smullen maar!

Bron: http://www.lowcarbrecepten.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 01 jul 2014 15:10    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1