Auteur |
Bericht |
Henkeliena Vaste Weegclubfan
Geregistreerd op: 10-2-2004 Berichten: 71 Dieet: low carb (Atkins)
|
|
Ik heb dit nog niet geprobeert, doen jullie dat even dan weet ik of het lekker is, hahahaha.
4 eieren,
beetje olijfolie,
proteinepoeder bijgevoegd tot een deegje
door de knoflookpers in heet water laten vallen, als alles erin zit, even aan de kook, afgieten, en je hebt spaghetti.
Groetjes Henkeliena |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 23 sep 2004 10:06 |
|
|
|
|
Ines Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 2-3-2004 Berichten: 12220 Dieet: Sonja Bakker Woonplaats: Alphen aan de Rijn
|
|
Mag je zelf uitproberen horen wij het wel |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 23 sep 2004 10:24 |
|
|
Fabeltje23 Vaste Weegclubfan
Geregistreerd op: 16-8-2004 Berichten: 96 Dieet: Atkins Woonplaats: groningen
|
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 23 sep 2004 10:30 |
|
|
Wil-Sophie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 1-3-2004 Berichten: 2929 Dieet: LOW-CARB Woonplaats: Urk
|
|
Door een knoflookperst lijkt me wel een gefriemel, zelf heb ik zo'n puree ding ooit kapot geknepen, maar zou een pureeknijper niet beter gaan, in de italiaanse keuken heb je ook zoiets: gnocci of zoiets, dat zal Magda wel weten. ik heb wel alvast volkorenspaghetti gekocht in Duitsland en wilde rijst voor als we op ons streefgewicht zijn, vind het wel jammer dat mijn nieuwe pastamachine renteloos staat, , misschien een keer experimenteren met glutenpoeder, eieren en een mix van sojameel en nog wat.
maar leuke recepten ,ik ga wel een ovenschotel maken met koolrabi gehakt en aardappelanders,gr. Mixer |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 23 sep 2004 11:24 |
|
|
|
|
Magda Mega Weegclubfan
Geregistreerd op: 10-2-2004 Berichten: 693 Dieet: Karin de Zoete Woonplaats: Betuwe
|
|
Het lijkt me inderdaad iets voor een pureeknijper, gaat sneller en met veel meer deeg tegelijk, ook zullen de slierten dan langer worden, maar ikzelf heb zo'n ding niet.
Gnocchi is heel iets anders Mixer, het wordt niet van deeg gemaakt maar van aardappel of van pompoen, mijn dochter maakt het zelf heeft ze van haar schoonmoeder geleerd natuurlijk en het is heerlijk, schoonmama heeft haar Italiaans leren koken, want toen zij in Itali?« kwam kon ze nog geen aardappel koken en geen ei bakken, aan zo'n iemand kon zij natuurlijk haar zoon niet toevertrouwen. Nu vindt ze koken zelfs leuk! |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 23 sep 2004 21:29 |
|
|
Wil-Sophie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 1-3-2004 Berichten: 2929 Dieet: LOW-CARB Woonplaats: Urk
|
|
ok bedankt voor de uitleg, ...ik hoor vaak de klok luiden, en zoek eeuwig naar de klepel. |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: wo 29 sep 2004 20:43 |
|
|
|
|