Auteur |
Bericht |
Pommetje Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 12-3-2008 Berichten: 2226 Dieet: Low-carb Woonplaats: Breda
|
|
Spruiten met tartaar en ui
120 gr. spruiten
100 gr. tartaar
1 klein shalotje
Shoarma kruiden
Kook de spruiten tot ze bijna gaar zijn. Fruit het uitje in de pan met een beetje bakspray. Meng de shoarma kruiden door de tartaar en rul de tartaar in de koekenpan zonder vet. Als de tartaar mooi bruin is gooi je de spruiten er nog een paar minuten bij. Heerlijk!_________________ |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: zo 19 okt 2008 7:26 |
|
|
|
|
Dipinipi Beheerder
Geregistreerd op: 6-11-2007 Berichten: 44261 Dieet: suikerbewust en vetarm Woonplaats: Giessen
|
|
lekker chinees
verschillende groenten bij voorkeur
paprika,ui,prei
taogé
verse gemberwortel
zoetsof
lekkere azijn(ik neem witte balsamico)
paprika,ui,prei en gember roerbakken,wat tamari(sojsaus)azijn en zoetstof erbij doen en wat rode peper vlokken oid als je van pittig houdt en de taogé
even door laten garen,niet te gaar
lekker met kipfilet maar er kan ook tartaar mee rulgebakken worden |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: di 21 okt 2008 12:18 |
|
|
Pommetje Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 12-3-2008 Berichten: 2226 Dieet: Low-carb Woonplaats: Breda
|
|
Spitskool met tartaar, ui en knoflook
120 gr. spitskool
120 gr. tartaar
1 sjalotje
1 knoflookteen
shoarma of tartaarkruiden.
Rul de tartaar met shoarma of tartaarkruiden in de koekenpan, snipper een sjalotje en pers er 1 of 2 knoflooktenen door. Doe de spitskool erbij, alles nog even roerbakken en je hebt een heerlijke maaltijd._________________ |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 23 okt 2008 18:38 |
|
|
spook Vaste Weegclubfan
Geregistreerd op: 10-11-2008 Berichten: 79 Dieet: Dr. Cohen Woonplaats: Veenendaal
|
|
Deze ga ik allemaal proberen!!
Ik heb gister een lekkere gemaakt!!
Wat heb je nodig:
Wok
Olijfolie
110 gram rundvleesreepjes naturel
105 gram schoongemaakte spruitjes
Zout
Peper
Kerriepoeder
Paprikapoeder (weet niet of deze mag, maar toen had ik het al op )
Knoflook was ik vergeten maar zal vast ook errug lekker zijn
Eerst spruitjes ff 4 minuten koken met een beetje zout.
Ondertussen de rundvleesreepjes met een ieniemiene beetje olijfolie in de wok mikken en bruin wokken op een hoog vuur. Hier kan je lekker kruiden op gooien, kan je zelf invullen. Dan nog 5 minuten de afgegoten spruitjes erbij in de wok erbij en daarna genieten!!!
HEMELS!!!
Zal ik t vanaaf weer eten????? |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: di 18 nov 2008 15:24 |
|
|
|
|
Ritalia Mega Weegclubfan
Geregistreerd op: 18-9-2008 Berichten: 683 Dieet: Dr Cohen Woonplaats: Wijhe
|
|
110 gram gehakt
105 gram grof gesneden witlof
Ietsjes olijfolie
Kerriepoeder
2 crackers
peper en zout
eventueel zoetstof
Fruit het gehakt even aan in de olie.
Doe er de witlof bij en laat die ook even meefruiten, netzolang tot dat jij het lekker vindt.
Op smaak maken met kerrie en peper en zout en zoetstof.
Je kunt de crackers er gewoon bij eten of meebakken dan moet je er eerst even water bijdoen voor de crackers. |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: wo 19 nov 2008 13:44 |
|
|
Ritalia Mega Weegclubfan
Geregistreerd op: 18-9-2008 Berichten: 683 Dieet: Dr Cohen Woonplaats: Wijhe
|
|
witlof
mozzarella
kerrie
peper en zout
De witlof even wokken in een druppeltje olijfolie.
Kerrie, peper en zout toevoegen naar eigen smaak.
Mozzarella in stukjes snijden en er op leggen.
Vuur even lager.
Even afdekken met een deksel tot de mozzarella gesmolten is.
Heerlijk op 2 crackers. |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: wo 03 dec 2008 13:48 |
|
|
Johanna57 Ik wil afvallen bij de weegclub
Geregistreerd op: 19-11-2008 Berichten: 2 Dieet: Cohen
|
|
Kippelevers
Prei
Ui
Knoflook
Tomaat
Verse gember
Taugé
fjordcracker
Alles in stukjes snijden, de gember heel fijn
De lever kruiden met kipkruiden en wokken in een paar druppels
olijfolie met rode pepers.
Daarna de ui glazig fruiten
Dan de prei, tomaat, gember, knoflook meewokken
Een scheut Japanse ketjap erdoor.
Op het laatst de taugé en cracker er door roeren.
Wij vonden het heel erg lekker. |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: zo 07 dec 2008 22:31 |
|
|
|
|
Pommetje Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 12-3-2008 Berichten: 2226 Dieet: Low-carb Woonplaats: Breda
|
|
Ui, tartaar, appelmix,
Ik heb vanavond toch iets lekkers gegeten!
Ik heb 120 gr. uien gebakken
120 gr. tartaar gebakken (gekruid naar eigen smaak)
2 appels in schijfjes 1 minuut in de magnetron, daarna meebakken met de ui en de tartaar, echt het was zalig!!!
Voorheen maakte ik altijd een ovenschotel met ui, gehakt, bruine bonen, appel en aardappelpuree, dit is mijn Cohen variant en ik ga het zeker vaker eten!!!_________________ |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: di 20 jan 2009 17:22 |
|
|
mabcdef Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 15-12-2010 Berichten: 6407 Dieet: gezonde voeding Woonplaats: Hoensbroek
|
|
Heerlijk gerecht gegeten gisteren per toeval ik wilde kerrie rijst met kip maken en broccoli.
Maar toen bleek dat ik geen kerrie zakje voor de saus had.
Heb ik wat anders moeten maken en het was heerlijk daar komt het gerecht.
Wat heb je nodig;
- zilvervliesrijst half kopje per persoon
- wokgroente, kastanje champignons, prei, rode ui, peterselie, enz
-kipfilet
-olijfolie
-broccoli
-rode peper
-beetje soja saus
-zakje bami groente saus (ipv de kerriezaksaus)
Hoe te bereiden
wok antibaklaag, beetje olijfolie voor te bakken gebruiken, daar de blokjes kip lekker bruin bakken, dan wokgroente erin, zout, peper, pepertje,
Rijst zilvervlies, koken beetgaar, broccoli beet gaar koken.
Dan de rijst in de pan van de kip met de wokgroente erbij, broccoli erbij eerst droog stomen.
Het was voedzaam en heerlijk.
Smakelijk |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 06 jan 2011 11:07 |
|
|
|
|