Ingredi?«nten:
2 eetlepels olie
3 lente(bos) uitjes in schuine reepjes gesneden
stukje gemberwortel, geschild en in dunne reepjes gesneden
3-4 eieren
zout en peper
beetje ketoembar
1 kipfilet, in kleine stukjes gesneden
Voor de saus:
2 1/2 deciliter gezeefde tomaten (uit een pak)
gemberpoeder naar smaak
1/2 verkruimelde bouillontablet
paar druppels zoetstof
1 eetlepel kikkomansaus (sojasaus zonder suiker)
Ga als volgt te werk:
Laat in 1 eetlepel olie de kip gaar worden. Bak daarna nog 3 minuten de lente ui en gember mee.
Haal het uit de pan en doe opnieuw een eetlepel olie in de pan. Kluts de eieren met zout, peper en ketoembar en schenk die in de pan.
Verdeel hier gelijk het kip/lenteui mengsel over.
Laat dit op een laag voor langzaam stollen
Doe alle ingredi?«nten in een pannetje en laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. _________________ It's in the valleys I grow
|