Rundvlees curry
Ingredi?«nten:
500-600 gram magere runderlappen, in kleine blokjes gesneden
peper & zout
Kruiden; 1 eetlepel wijnazijn, 3 eetlepels kerriepoeder
3 grote tenen knoflook, gehakt
1 laurierblad
1 theelepel kardomonzaad
cayennepeper
100 ml volle yoghurt
1 eetlepel citroensap
300 gram geblancheerde snijbonen
2 eetlepels peterselie fijngehakt
Ga als volgt te werk:
Vlees zout & peper. Meng de kruiden met de wijnazijn in een grote kom.
Voeg het vlees toe, minstens 2 uur op smaak laten komen
voeg het vlees toe. Laat het vlees verkleuren,vocht verdampen.
Voeg dan de yoghurt en eventueel citroensap toe.
Laat het gerecht in een gesloten pan 2?½ uur stoven.
Voeg de snijbonen toe en nog een ?½ uur verwarmen.
Strooi er vlak voor het serveren peterselie over.
Bevat per 100 gram 6,7 koolhydraten. _________________ It's in the valleys I grow
Laatst aangepast door Sharonne op za 17 dec 2005 23:54, in totaal 3 keer bewerkt |