Vera Super Weegclubfan
Geregistreerd op: 10-5-2008 Berichten: 1882 Dieet: Cohen Woonplaats: Beekbergen (gemeente Apeldoorn)
|
|
Nieke's weekmenu:
Dag 1
Ontbijt--200 gr. total % met warme appel,(beetje water in een steelpannetje,blokjes appel erbij,zoetstof en kaneel ong.5 minuutjes laten pruttelen) voor 2 x maken.
Lunch--2 fjordjes met 100 gram osseworst,met 70 gram ijsbergsla en 30 gr.komkommer.(dressing 1 th,mayo light met wat citroensap erdoor,+ kruiden).
Diner--95 gram verse tonijn (even licht insmeren met beetje olijfolie) en op de grilplaat.
105 gram groente bestaande uit veldsla,met geraspte komkommer en wat kesbeke augurk,met dressing van 1 th.mayo citroensap knoflook en wat water en kruiden.
2 fjordjes erbij.
Sávonds ong.8 uur 1 fjordje met restant warme appel.
Dag 2.
Ontbijt--1 fjordje met omelet van 1 losgeklopt ei met tomaat blokjes en wat kruiden,en 50 gr.komkommerschijfjes erbij.
Lunch--110 gr.gerookte kip.
115 gr.groente uitje knoflook in th.olijolie met gourgettereepjes en tauge,beetje bio tamari en sambal erdoor,en de gerookte kip.
2 fjordjes erbij.
Diner--95 gr. hollandsegarnaaltjes.
105 gr.groente rucola salade,komkommer stukje tomaat en 2 olijfjes in dunne plakjes,dressing erdoor + garnaaltjes + 2 fjordjes.
Sávonds 1 fjordje met halve mango.
Dag 3.
Ontbijt--Total 200 gr.% met halve gepureerde mango.
Lunch--Ong 200 ml water met stukje vegatarisch bouillonblokje aan de kook,120 gr.bloemkoolroosjes erdoor en daarna pureren.
60 gr.philadelfhia met kruiden,helft door de gepureerde soep andere helft op 2 fjordjes.
Diner--120 gr.gerookte kip.
90 gr.groente waarvan champignons,groene paprika reepjes uitje knoflook en lenteui,wokken.
Daardoor de gerookte kip,met 2 fjordjes.
Sávonds 1 fjordje met appel.
Dag 4.
Ontbijt--200 gr.total % met 1 kiwi.
Lunch 100 gr.rosbief,en 30 gr.tomaat en 85 gr.komkommer.
Diner--110 gr.biefstukreepjes wokken,met 105 gr,gegrilde kleine groene asperges.
2 fjordjes.
Sávonds 1 fjordje met warme appel.
Dag 5.
Ontbijt--200 gram % total met gepureerde halve mango.
Lunch--120 gr,groente bestaande uit champignons knoflook,groene paprika en lenteui,wokken en 30 gr.philadelphia erdoor langzaam laten smelten.
Andere 30 gr.philadelphia op 2 fjordjes.
Diner--Tartaartje,met 105 gram groente,ijsbergsla stukje tomaat en komkommer en 2 olijfjes in dunne plakjes,samen met dressing.
2 fjordjes erbij.
Sávonds fjordje met kiwi.
Dag 6.
Ontbijt--200 total % met warme appel.
Lunch--65 gr.feta
95 gr,ijsbergsla komkommer,stukje tomaat en fijn gesneden sjalotje.
Dressing van th,mayo light met knoflook en wat water erdoor en de feta erbij doen.
2 fjordjes.
Diner--120 gr.kipfilet in blokjes marineren in klein beetje olijfolie en knoflook,spiesjes maken en grillen.
90 gr.groente,waarvan groene paprika ,lenteui en groene asperges erbij grillen.
2 fjordjes.
Sávonds fjordje met appel.
Dag 7.
Ontbijt--200 gr.total % met mango.
Lunch--100 gr.osseworst.
dressing maken van 1 th.mayo light met knoflook en water,door 100 gr.ijsbergsla en komkommer.
2 fjordjes.
Diner--90 gram tonijn uit blik,mengen met wat sambal en kesbeke augurkjes en kruiden,en stukje ansjovis.
105 gr.salade van veldsla stukje tomaat ui en olijfstukjes,tonijn door de salade mengen.
2 fjordjes.
Sávonds 1 fjordje met halve appel en mango door elkaar.
Boodschappenlijst.
Blauwe fjord crackers.
Appels.
Bloemkooltje.
Manderijntjes.
Mango.
Kiwi.
Tomaatjes.
Ijsbergsla.
Veldsla/rucola.
Groene paprika.
Champignons.
Groene kleine asperges (AH)
Lenteui.
Citroen.
Kesbeke augurk.
Mayonaise extra light.
Bio tamari-manna.
Total % vet.
philadelphia light -kruiden.
Gerookte kip.
Osseworst.
Kipfilet.
Blikje tonijn op water.
Bruchette kruiden/vegatarische bouillon/kaneel.
Verse tonijn/garnaaltjes. |
|