Auteur |
Bericht |
Meissie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 8-3-2009 Berichten: 3270 Dieet: Dr-Cohen
|
|
Omdat ik veel pb-tjes krijg waar dit recept te vinden is, zet ik het maar ff in apart topic
Filet American
aangepast slagersrecept voor 3 cohenporties van 100gr.
3 ons rundertartaar - 2 el extra light mayonaise - 2 tl pittige mosterd - 2 tl paprikapoeder - 2 tl chilipoeder - tabasco - worchestershiresaus - peper - zout
Doe de tartaar in de keukenmachine en doe er 2 el mayonaise, de mosterd, paar druppels tabasco, paprika- en chilipoeder bij. Maal het geheel fijn, haal het uit het keuken apparaat, doe het in een schaaltje en maak het op smaak met peper, zout, worchestershiresaus en wat tabasco. Maak het eventueel nog wat smeuiger met mayonaise. (extra light in ons geval dus)
erg lekker op fjordjes met wat kesbeke augurk en ui. _________________ opnieuw begonnen.... andere strijd, andere naam....
|
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 16 jul 2009 12:49 |
|
|
|
|
Grietje Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 9-6-2009 Berichten: 3686 Dieet: Cohen Woonplaats: Gelderland
|
|
weet je toevallig of dat ook mag in fase 1 van het atkins dieet?
groetjes Grietje |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: zo 26 jul 2009 13:00 |
|
|
Meissie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 8-3-2009 Berichten: 3270 Dieet: Dr-Cohen
|
|
Ik denk van wel. Maar dan juist volle mayonaise gebruiken
Verder kun je het natuurlijk een beetje aanpassen naar dingen die wel mogen. Toen ik Atkins deed heb ik het ook weleens gemaakt. _________________ opnieuw begonnen.... andere strijd, andere naam....
|
|
Naar boven |
|
Geplaatst: wo 19 aug 2009 19:25 |
|
|
Eslief Vaste Weegclubfan
Geregistreerd op: 27-9-2009 Berichten: 105 Dieet: Cohen Woonplaats: Zwolle
|
|
wouw dat ziet er simpel uit.. ik kan niet koken maar alles in een blender gooien moet toch lukken |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: di 29 sep 2009 19:51 |
|
|
|
|
Meissie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 8-3-2009 Berichten: 3270 Dieet: Dr-Cohen
|
|
Voor cohen mag je MET MATE deze specerijen en kruiden gebruiken en een enkele keer kh arme (heel belangrijk!) ketchup/mosterd/mayonaise kan ook geen kwaad zolang je het maar niet elke dag en bij elke maaltijd gebruikt
Ikzelf gebruik het al vanaf het begin. _________________ opnieuw begonnen.... andere strijd, andere naam....
|
|
Naar boven |
|
Geplaatst: zo 11 okt 2009 22:09 |
|
|
Grietje Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 9-6-2009 Berichten: 3686 Dieet: Cohen Woonplaats: Gelderland
|
|
heej meissie
gaat goed he?!
je ziet er toppie uit meid ga zo door!!!!!!!!
groetjes Grietje |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: ma 12 okt 2009 6:54 |
|
|
Petroeska44 Ik wil afvallen bij de weegclub
Geregistreerd op: 28-8-2009 Berichten: 5 Dieet: Dr Cohen
|
|
Hallo,
Ik wil morgen beginnen met Cohen en wil graag de filet maken. Maar je mag maar 1 portie per dag en dit recept is voor 3 porties. Hoe lang zou ik die filet kunnen bewaren in de koelkast. Heeft iemand daar een idee van?
Groet, Petroeska |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: zo 15 nov 2009 13:05 |
|
|
|
|
Meissie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 8-3-2009 Berichten: 3270 Dieet: Dr-Cohen
|
|
Waarom mag je maar 1 portie?
Je mag 2 keer vlees als je wilt hoor (luch en diner)
Je kan ook 1 tartaartje gebruiken en het recept aanpassen. Dan heb je 1 portie.
Zelf maak ik het vaak in 2 dagen op als ik 300gram maak.
Langer zou ik het ook niet laten staan. _________________ opnieuw begonnen.... andere strijd, andere naam....
|
|
Naar boven |
|
Geplaatst: zo 15 nov 2009 13:41 |
|
|
Kinni Vaste Weegclubfan
Geregistreerd op: 8-7-2009 Berichten: 190 Dieet: Dr Cohen
|
|
Ik heb gekeken naar runder gehakt/tartaar maar op alle verpakkingen in de supermarkt staat dat je het door en door moet verhitten. Wat gebruik jij?_________________ |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: vr 15 jan 2010 22:16 |
|
|
Meissie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 8-3-2009 Berichten: 3270 Dieet: Dr-Cohen
|
|
Dat is heel raar, tartaar is een van de weinige vleessoorten die halfrauw of zelfs helemaal rauw wordt gegeten.... ik gebruik dus gewoon tartaar van de AH of laat het zelf malen van entrecote bij de slager. _________________ opnieuw begonnen.... andere strijd, andere naam....
|
|
Naar boven |
|
Geplaatst: ma 10 mei 2010 7:00 |
|
|
|
|