Vera Super Weegclubfan
Geregistreerd op: 10-5-2008 Berichten: 1882 Dieet: Cohen Woonplaats: Beekbergen (gemeente Apeldoorn)
|
|
Maandag
Ontbijt: 200 ml yoghurt met 2 kiwi's aan stukjes er door, een fjordcracker toevoegen (in stukjes breken of fijn stampen).
Tussendoor: 1 kiwi
Lunch: 2 crackers belegd met 60 gram hutenkase (broodbeleg), salade van 120 gram groente, zoals sla, komkommer, tomaat, augurkjes(zonde suiker) met een dressing van balsamico-azijn met bruchettakruiden, zout en peper
Tussendoor: 1 cracker met 1 theelepel mayo-extra light
Diner: 95 gram gegrilde zalm met 105 gram gewokte groenten zoals courgette, tomaat en lenteui.
's avonds (voor 21.00 uur): Vera??s appelgebakje (1 cracker met 1 appel
Schil de appel en snijdt hem in stukjes of schijven, doe in een schaaltje, bestrooi met kaneel en zoetstof, dek af met magnetronfolie. Zet 1 minuut en 20-30 seconden in de oven op de hoogste stand (magnetron) Beleg de cracker met de appelschijfjes.
Dinsdag
Ontbijt:1 gekookt eitje op 2 fjord crackers met een halve tomaat (65 gram) en evt bieslook en een theelepel mayo-extra light
Tussendoor:1 appel
Lunch: 110 gram Hollandse garnalen en 110 gram gemengde sla met augurk, tomaat, uitje,balsamico dressing en 2 crackers.
Tussendoor: 1 kiwi
Diner: 95 gram gegrilde Quorn met gewokte verse spinazie (neem ongeveer 250 gram rauw) met een scheutje balsamico-azijn en kruiden
's Avonds:1 cracker en 1 kiwi
Woensdag
Ontbijt: 2 crackers belegd met 70 gram philadelphia light, 80 gram komkommer in plakjes met kruiden (bieslook, peper, zout)
Tussendoor: 90 gram galia meloen
Lunch: tomatensoep van 120 gram tomaat, 6 min gekookt in 175 ml water met peper, zout en evt kruiden, gepureerd met 20 gram philadelphia light, 2 crackers met op beide crackers 20 gram slankie 20 + smeerkaas.
Tussendoor: 90 gram meloen
Diner:
95 gram gegrilde garnalen (in een paar druppeltjes olijfolie) met 105 gram gewokte groentes zoals: champignons, paprika, tauge met een eetlepel sojasaus en zoetstof
's Avonds: Vera??s appelgebakje
Donderdag*:
Ontbijt: 200 ml yoghurt met 2 kiwi's aan stukjes er door, een fjordcracker toevoegen (in stukjes breken of fijn stampen).
Tussendoor: 1 appel
Lunch: salade
??s Avonds: Mexicaans
*dagje op stap dus aangepast naar wat haalbaar is.
Vrijdag
Ontbijt : ommelet van 1 ei met 65 gram champignons, tomaat, ui, peterselie en kruiden, 2 crackers
Tussendoor: 1 sinaasappel
Lunch: 2 crackers met 110 gram tonijn en 10 gram uitjes, theelepel mayo-extra light, 100 gram salade,tomaat en kruiden
Tussendoor:1 kiwi
Diner:95 gram zalmfilet in folie met 105 gram groente zoals tomaat, ui, groene paprika,brocoli, bieslook, peper en zout, 1 cracker
's Avonds:2 kiwi's.
Zaterdag
Ontbijt:65 gram hutten kase op 2 crackers met 80 gram tomaat, ui en augurk in stukjes, dille,zwarte peper en zout
Tussendoor:90 gram meloen
Lunch: 2 crackers met 95 gram vegahakt en 10 gram uitjes, theelepel mayo-extra light, 110 gram gewokte champignons/tomaat
Tussendoor:90 gram meloen
Diner: 95 gram wok garnalen en 105 gram gewokte groente zoals courgette, bloemkool, champignons, ui en tomaat paprika knoflook en wat soja (kikoman).
's Avonds (voor 21.00 uur): Vera??s appelgebakje
(1 cracker met 1 appel)
Schil de appel en snijdt hem in stukjes of schijven, doe in een schaaltje, bestrooi met kaneel en zoetstof, dek af met magnetronfolie. Zet 1 minuut en 20-30 seconden in de oven op de hoogste stand (magnetron) Beleg de cracker met de appelschijfjes.
Zondag
Ontbijt : ommelet van 1 ei met 65 gram champignons, tomaat, ui, peterselie en kruiden, 2 crackers
Tussendoor:1 sinaasappel
Lunch: Uiensoep met kaas
Ingrediënten:ui, geraspte mozzarella,bouillon, knoflook, verse kervel, tijm en peterselie,cajunkruiden, oregano, peper. Snij de ui in stukjes. Pers de knoflook. Fruit de uien tot ze beginnen te kleuren. Voeg dan de knoflook en de peper toe en fruit nog even. Blus af met een schepje bouillon en laat even trekken. Voeg vervolgens de rest van de bouillon en de kruiden toe en laat nog even doorkoken. Serveer met de geraspte mozzarella. + 2 crackers
Tussendoor: 1 cracker met 1 theelepel mayo-extra light
Diner: Koolspaghetti bolognaise
Ingrediënten: 95 gram vegahakt, kool (in reepjes), ui,
½ tomaat, knoflook, kruiden: basilicum, oregano, tijm, rozemarijn, paprika en eventueel een snuifje cayenne.
Fruit de ui en roerbak deze samen met het gehakt. Kruid het gehakt naar eigen smaak. Stoom de kool "al dente" en voeg die bij het gehaktmengsel.Voor de saus: roerbak de tomaat en de ui. Voeg groentebouillonpoeder, cajunkruiden en een beetje water bij. Pureer en schik over de koolspaghetti.
's Avonds (voor 21.00 uur): 1 Appel |
|