Ines Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 2-3-2004 Berichten: 12220 Dieet: Sonja Bakker Woonplaats: Alphen aan de Rijn
|
|
Bereidingstijd:
Kooktijd:
Categorie: Fase 1 (b) Lunch, Fase 1 (e) Tussendoortjes, Fase 1 (c) Diner, Fase 1 (f) Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Omschrijving
Ook om mee te nemen sausje apart houden en er later bijdoen
Ingrediënten
4 (of meer) stengels bleekselderij
20+ of 30+ kaas (naar eigen smaak)
2 el Zaanse mayonaise
4 el magere kwark of yoghurt
cashewnoten of walnoten
peper, zout,
Bereidingswijze
stengels bleekselderij ontdoen van draden en in
heel dunne boogjes snijden.
Twee minuten in
kokend water leggen, koud spoelenen laten
uitlekken.
sausje maken van mayonaise, kwark (yoghurt) en
op smaak maken met peper, zout,
kaas in kleine blokjes snijden, nootjes klein
hakken.
alles door elkaar mengen en de smaken even in
laten trekken.
Bronvermelding: sbd club
Toegevoegd door: tijgertje op donderdag, mei 12. 2005 at 21:22:49 |
|