Pippi Vaste Weegclubfan
Geregistreerd op: 28-11-2005 Berichten: 250 Dieet: low-carb
|
|
4 kleine venkelknollen
150 gr. oesterzwammen
250 gr. kastanjechampignons
100 gr. belegen geraspte kaas
100 gr. gerookte (geiten)kaas in plakken
1 teentje knoflook
3 lenteuitjes
scheutje witte wijn
1 theel. anijszaad
tijm, zout, peper, olijfolie
De venkel in reepjes snijden. Verhit de olie in een koekenpan, bak de venkelreepjes hierin aan, doe anijszaad en wijn erbij en laat 10 minuten stoven. Voeg naar smaak zout (weinig, de kaas is ook zout) en peper toe.
De paddestoelen schoonmaken en in stukjes snijden. De ui en knoflook fijnsnijden en fruiten, de paddestoelen en tijm erbij doen.
Doe de venkel in een ovenschaal en leg er de plakjes gerookte kaas op. Leg daar weer de paddestoelen op en strooi er de geraspte kaas overheen. Zet de schaal ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180-200 graden.
Per persoon ongeveer 8 Kh. |
|