Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Rundvleescurry uit Thailand

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Sharonne
Mega Weegclubfan
Mega Weegclubfan


Geregistreerd op: 9-2-2004
Berichten: 904
Dieet: Atkins
Woonplaats: Rotterdam


  Reageer met quote
Rundvleescurry uit Thailand

Ingredi?«nten:

2 fijngesneden sjalotjes
2 theelepels geraspte gemberwortel
2 geperste teentjes knoflook
1-2 eetlepels kerriepoeder (of zelf samengestelde garam masala)
2 theelepels geraspte citroenschil
zout, cayennepeper
750 gram rundvlees in stukken
2 eetlepels olie
1-2 dl bouillon (van blokjes)
2 eetlepels kikkoman
3 eetlepels fijngesneden koriander of basilicum

Ga als volgt te werk:

Pureer de sjalotjes, gemberwortel, knoflook, kerrie, citroenrasp en cayennepeper in een vijzel of keukenmachine.
Wrijf de stukken vlees met dit mengsel in en laat op een koele plaats minstens 1 uur intrekken.
Verhit de olie en bak het vlees met het kruidenmengsel in ongeveer 10 minuten rondom bruin.
Voeg bouillon en kikkoman toe en laat het vlees afgedekt in 2 uur gaat stoven.
Breng het gerecht op smaak met zout en peper en betrooi het voor het serveren met koriander of basilicum.

_________________
It's in the valleys I grow
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail MSN messenger BerichtGeplaatst: do 30 dec 2004 10:10    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1