Nodig voor 2 personen:
4 portobello's
115 g geraspte cheddar
1 teentje knoflook
olijfolie
Grill voorverwarmen.
Steeltjes uit de portobello's halen om ruimte te maken. Knoflook fijn drukken en verdelen over de binnenkant van de portobello's. Twee portobello's in een ovenschaal leggen en de cheddar er over verdelen. De andere twee paddenstoelen er bovenop leggen. Als ze niet zo groot zijn, kan het nodig zijn in die bovenste hoedjes ook kaas te doen.
Ik heb er een saté prikker door geduwd om ze op elkaar te houden.
Olijfolie over de dubbele portobello's sprenkelen.
15 minuten laten garen onder de grill. Dus niet te dicht er onder, want dan worden ze te snel bruin.
Lekker met een groene salade.
bron: Rose Elliot - Vegetarian low-carb diet_________________ Ik offer liever mijn tussendoortjes op voor mijn gezondheid, dan mijn gezondheid voor mijn tussendoortjes.
|