Auteur |
Bericht |
Ellen Beheerder
Geregistreerd op: 30-1-2004 Berichten: 54501 Dieet: Gezonder leven Woonplaats: Amersfoort
|
|
Bereidingstijd in minuten 15
Bevat per eenpersoonsportie
energie 400 kCal - eiwit 26 g
vet 31 g - koolhydraten 2 g
Ingredi?«nten
1/2 groene paprika
1/2 teentje knoflook
1/2 sjalotje
3 eetlepels kappertjes
1 dl mayonaise
1 eetlepel mosterd (bijv. Grey Poupon)
2 x 100 g varkensfricandeau (vleeswaar of restje koud vlees)
100 g achterham
100 g salami
kropsla
zout en peper
Bereiden
Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Sjalotje pellen en heel fijn snipperen. Kappertjes grof hakken. In kom mayonaise, mosterd, paprika, knoflook, ui en kappertjes door elkaar mengen. Fricandeau, ham en salami klein snijden. Sla wassen en (in slacentrifuge) droogmaken. Helft in dunne reepjes snijden. Vlees en slareepjes luchtig door kappertjessaus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Rest van sla op schaal leggen en vleesmengsel in midden scheppen.
Lekker met een low-carb wrap (Gevulde wrap )
Laatst aangepast door Ellen op vr 22 mrt 2013 18:20, in totaal 1 keer bewerkt |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: vr 14 jul 2006 16:29 |
|
|
|
|
Emke Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 8-2-2004 Berichten: 2170 Dieet: Low carb Woonplaats: Haren
|
|
Hé Ellen, ik wil net een receptje posten, zie ik een heel bekend recept voorbij komen. Dit eet ik ook graag, vooral in de zomer, is erg lekker.
Emke |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 11 jan 2007 12:51 |
|
|
Ellen Beheerder
Geregistreerd op: 30-1-2004 Berichten: 54501 Dieet: Gezonder leven Woonplaats: Amersfoort
|
|
ja vind koud vlees heerlijk en het receptje van jou ziet er ook lekker uit |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: do 11 jan 2007 15:56 |
|
|
|
|