Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Pepesan Ikan

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Sharonne
Mega Weegclubfan
Mega Weegclubfan


Geregistreerd op: 9-2-2004
Berichten: 904
Dieet: Atkins
Woonplaats: Rotterdam


  Reageer met quote
Ingredienten:

1 el arachide olie
1/2 tl terasi
3 teentjes knoflook, gehak
2 rode lomboks, fijngehakt
1 ui, fijngesneden
3 kemirinoten, geraspt
zout naar smaak
1/8 blok santen
4 victoriabaarsfilets (a 125 gram)
3 blaadjes djeruk

Bereiding:

Vijzel fijn de kui, knoflook, lomboks, terasi en kemirinootjes, met wat zout. Verhit de olie en fruit dit mengsel ca. 3 minuten. Schenk 1 1/2 dl water in de ban en voeg de santen toe. Breng aan de kook en zet dan wat lager en ca. 7-10 minuten laten sudderen. Van het vuur halen en af laten koelen.

Leg de vis in de koude saus en laat die 2 1/2 uur marineren. Knip bananenblad op formaat en leg de vis op zo'n stuk blad met wat marinade. Vouw het blad met de vis dicht toe en pakketje met tandenstokertjes. Smoor de vis pakketjes in ca. 45 minuten gaar in een oven van 200 C. Pakketjes pas open maaken aan tafel.

_________________
It's in the valleys I grow
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail MSN messenger BerichtGeplaatst: do 12 mei 2005 14:58    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1