Auteur |
Bericht |
Magda Mega Weegclubfan
Geregistreerd op: 10-2-2004 Berichten: 693 Dieet: Karin de Zoete Woonplaats: Betuwe
|
|
Ingrediënten:
100 gram sla, maakt niet uit welke soort 2 kh
blikje tonijn in water 0 kh
pesto 1 lepel 1 kh
kleintje slagroom 3,2 kh
teen knoflook of knoflookpoeder 0 kh
zwarte peper
parmezaanse kaas 0,5 = 2 kh per 100gr.
Totaal 6,7 kh
Meng een eetlepel pesto met een scheut slagroom, een teen knoflook-uit-de-knijper of wat knoflookpoeder en scherpe zwarte peper tot er iets redelijk vloeibaars ontstaat.
Open het blikje tonijn, giet de tonijn af.
Doe de sla op een bord. Daarop de tonijn en schenk het pestomengsel erover.
Bestrooien met Parmezaanse kaas.
Laatst aangepast door Magda op ma 01 mrt 2004 23:02, in totaal 1 keer bewerkt |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: di 24 feb 2004 1:16 |
|
|
|
|
eleonora Vaste Weegclubfan
Geregistreerd op: 7-2-2004 Berichten: 150 Dieet: Low-carb Woonplaats: Eindhoven
|
|
Magda schreef: | Ingredi?«nten:
100 gram sla, maakt niet uit welke soort
blikje tonijn in water
pesto
kleintje slagroom
teen knoflook of knoflookpoeder
zwarte peper
parmezaanse kaas
Meng een eetlepel pesto met een scheut slagroom, een teen knoflook-uit-de-knijper of wat knoflookpoeder en scherpe zwarte peper tot er iets redelijk vloeibaars ontstaat.
Open het blikje tonijn, giet de tonijn af.
Doe de sla op een bord. Daarop de tonijn en schenk het pestomengsel erover.
Bestrooien met Parmezaanse kaas. |
Magda,
Hoeveel KH's volgens jou.???
Eleonora |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: di 24 feb 2004 17:35 |
|
|
Magda Mega Weegclubfan
Geregistreerd op: 10-2-2004 Berichten: 693 Dieet: Karin de Zoete Woonplaats: Betuwe
|
|
Hoi Eleonora,
Ben eens aan het rekenen geslagen en heb het erbij gezet.
Groetjes, Magda |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: ma 01 mrt 2004 23:05 |
|
|
|
|